Over ons

Mijn naam is Pascal Verburg, Registeraccountant en MKB dier in hart en nieren. Na bijna 15 jaar in dienstverband bij drie accountantsorganisaties te hebben gewerkt, allen gevestigd in Noord-Holland, heb ik in 2014 vanuit mijn ambitie de stap genomen mijn eigen accountantskantoor te starten. Uit hoofde van mijn voormalige functies ken ik de regio, de karaktereigenschappen van de ondernemers en heb ik voldoende ervaring opgedaan om binnen de kernwaarden van Dijk accountancy mijn cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Natuurlijk verricht ik mijn werkzaamheden niet alleen. Het is onmogelijk alle (bijkomende) disciplines van het vak optimaal te beheersen. Ik heb daarom een vaste groep van netwerkpartners om mij heen verzameld met wie ik samen mijn diensten verricht. Zo werk ik samen met een salarisadministratiekantoor, een pensioenadviseur en een fiscalist, maar heb ik ook vaste partners op het gebied van notariaat en advocatuur. Daarnaast maak ik, om kostenefficiënt te kunnen werken, gebruik van langdurige relaties welke van mij werk uit handen kunnen nemen, uiteraard in het belang van de cliënt. Op deze manier bent u als cliënt altijd verzekerd van de beste mensen bij de juiste werkzaamheden.

Dijk…verbinden…daar draait het om.

Visie

De visie van Dijk accountancy is om door middel van het leveren van kwaliteit, ondersteunt door een transparante en duidelijke werkwijze, door onze klanten te worden omschreven als hét accountantskantoor van Noord-Holland voor MKB klanten.

Missie

De missie van Dijk accountancy is om een actieve bijdrage te leveren in het ontzorgen van onze cliënten op het gebied van accountancy en fiscale advisering, zowel gevraagd als ongevraagd, zodat onze cliënten zich zoveel mogelijk kunnen bezighouden met zijn of haar eigen bedrijfsvoering.


Powered by tatof.nl